пʼятницю, 1 квітня 2022 р.

Вебінар для педагогічних працівників на тему «Персоналізація та алгоритмізація медіаконтенту»

            01 квітня 2022 року на базі ТОКІППО в режимі онлайн було проведено вебінар для педагогічних працівників на тему «Персоналізація та алгоритмізація медіаконтенту».

У роботі вебінару взяли участь педагогічні працівники, які зацікавлені в отриманні знань щодо розвитку інфомедійної грамотності.

Метою заходу було розглянути сутність поняття алгоритмізації та персоналізація інтернет-контенту; продемонструвати вплив цифрового сліду, який залишає людина, на реальні події, які відбуваються в умовах війни; окреслити базові правила захисту від шкідливого контенту.


Детально, цікаво та ґрунтовно ознайомила учасників вебінару із питанням «Шкідливий контент. Проблема захисту здобувачів освіти від небезпечного мережевого контенту» Бабовал Н.Р., доцент кафедри менеджменту і методології освіти ТОКІППО, кандидат економічних наук. Надія Ростиславівна також висвітлила основні правила перебування в мережі, які дозволять уникнути ризиків.

На важливості розуміння нашої онлайн-ідентичності та того, який цифровий слід ми залишаємо в інтернеті акцентувала увагу присутніх Городецька О.В., доцент кафедри менеджменту і методології освіти ТОКІППО, кандидат педагогічних наук.

Учасники мали можливість висловити свої думки щодо питань ефективного та безпечного перебування особистості в інтернет-просторі. Педагоги зосередили увагу на необхідності працювати над розвитком особистої цифрової грамотності.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар