суботу, 22 жовтня 2022 р.

Фільтр та МОН заохочують усіх освітян України провести урок з медіаграмотності

Фільтр, національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерство освіти і науки України заохочують усіх освітян України провести урок з медіаграмотності у своїх навчальних закладах під час Глобального тижня медіаграмотності, який стартує вже наступного тижня, 24 жовтня
До участі запрошені всі українці. Кожен учасник зможе перевірити, наскільки добре вміє боротися з фейками та відрізняти ворожу пропаганду. 
Тест можна буде пройти онлайн лише один день, 27 жовтня (четвер).
Платформа для проходження тесту буде відкрита тричі на день протягом 30 хвилин. Початок тесту — об 11:00, 15:00, 19:00. 
Пройти тест можна за посиланням, яке буде опубліковано на сайті «Фільтра» 27 жовтня. 
Кожен учасник гарантовано отримає сертифікат, а 30 учасників, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час, отримають подарунки — планшети, павербанки, колонки, рюкзаки, худі та ще багато іншого! 
Національний тест з медіаграмотності — це частина заходів від Фільтра, присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який святкують у всьому світі 24 – 30 жовтня.
Команда Фільтра вирішила організувати цей тест саме під час Глобального тижня медіаграмотності, аби заохотити українців розвивати критичне мислення та свій рівень медіаграмотності у час війни. Такий захід підвищить обізнаність населення України про методи дезінформації та інструменти перевірки фактів, а отже — зробить стійкішими до ворожої пропаганди.

Немає коментарів:

Дописати коментар